Activiteiten

Als zaalvoetbalafdeling van ACV hebben we elk jaar een aantal terugkerende activiteiten die al jaren ‘vaste prik’ zijn. Het zijn activiteiten die elk jaar terugkeren en echt bij de identiteit van de club horen. Een opsomming van een aantal ijkmomenten in een zaalvoetbalseizoen bij ACV:

November/December: Banketstavenactie!

Dé allerbekendste actie van de zaalvoetbalafdeling van ACV. Eigenlijk is het een ongeschreven regel dat alle leden hun best doen om tenminste 5 banketstaven af te nemen; zo draagt iedereen zijn steentje bij aan een financieel gezonde vereniging en kunnen er af en toe leuke extraatjes georganiseerd worden!
Let op: een vaste regel die we met elkaar hebben afgesproken is dat leden die liever niet mee werken aan de actie, een tientje in de pot voor de clubkas doen!

Januari: Nieuwjaar Mixtoernooi

De eerste training van elk nieuwe jaar staat in het teken van het mixtoernooi. Iedereen wordt om 19.00 verwacht, waarna alle teams door elkaar heen worden gemixt. Naast een gezellige, competitieve avond zaalvoetbal, leer je ook nieuwe mensen uit de club kennen! Na de tijd proosten we samen op het nieuwe jaar! Plan de volgende dag maar vast vrij, want het kan gezellig laat worden!

Februari/Maart: Sponsortoernooi

Als zaalvoetbalafdeling hebben we een aantal vaste sponsoren die met name de zaalvoetballers ondersteunen. Zij maken door hun bijdragen nieuwe tenues, ballen en trainingsspullen mogelijk. Als blijk van dank en waardering wordt al sinds 2002 voor hen het Sponsortoernooi georganiseerd. Het is elk jaar weer een feestje, voor zowel spelers als toeschouwers. De grote opkomst aan voetballers en toeschouwers maakt het toernooi elk jaar een succes. Na de tijd is er de prijsuitreiking met spectaculaire verloting, gepresenteerd door clubiconen Simon Scholing en Max Pattiasina.

Grote Clubactie

De Algemene Ledenvergadering heeft besloten dat, om extra geld voor de jeugdafdeling beschikbaar te krijgen, per gezin een verplichte afname van 5 loten voor de Grote Club Actie ingevoerd wordt. Dit is met ingang van het seizoen 2010-2011 het geval. Men mag zelf bepalen of men deze loten zelf houdt, of probeert door te verkopen.

De afschrijving voor deze 5 loten wordt gedaan in het 4e kwartaal.